Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Liverpool ja Manchester City kilpailevat Bayernin kultakimpaleesta!

Leroy Sane (vas.) Bayern Munchen.
AOP

Pep Guardiolalta ei ole jäänyt huomaamatta Leroy Sanen tämän kauden hieno vire. Katalaanimanagerin raportoidaan pyrkivän houkuttelemaan saksalaisen takaisin Etihadille ensi vuoden aikana.

Leroy Sane on ollut yksi Thomas Tuchelin ryhmän parhaita pelaajia. Sane on tehnyt Bayern Münchenille tällä kaudella yhdeksän maalia, jonka lisäksi hän on jakanut seitsemän maalisyöttöä kaikkiaan 18 ottelussa.

CaughtOffsiden mukaan Sanen loistovire on saanut useamman valioliigaseuran tarkkailemaan hänen tilannettaan. Sama lähde tietää paljastaa, että ainakin Liverpool ja Manchester City ovat erittäin kiinnostuneita äärimmäisen taitavan laitahyökkääjän palveluksista ensi kesän aikana.

Cityn kiinnostuksen uskotaan olevan kova isku Merseysidellä, sillä Sanen epäillään palaavan mielummin Etihadille kuin siirtyvän punaisten sotisopaan.

Sane pelasi Cityssä neljä menestyksen täyteistä kautta vuosina 2016-2020 ja pääsi juhlimaan lähes jokaisen kansallisen kilpailun voittoa. Saksan maajoukkuemies puki Citizensin paidan päälleen yhteensä 135 kertaa ja mätti 39 maalia sekä 48 syöttöä taivaansinisille.

Sanen kannasta ei ole tässä vaiheessa tietoa, mutta Pep Guardiolan uutisoidaan olevan valmis ottamaan entisen suojattinsa avosylin vastaan. Pelaajan nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy vuonna 2025.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga