Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Real Madridille kova kolaus – Luottopelaaja loukkaantui maajoukkuekomennuksella!

Eduardo Camavinga
AOP

Real Madrid on kokenut kovan kolauksen Eduardo Camavingan loukkaantumisen muodossa. Ranskalainen oli maajoukkueensa mukana valmistautumassa tuleviin EM-karsintaotteluihin, mutta hänen on määrä matkustaa takaisin Espanjaan kuntouttamaan itseään.

Lähteet kertovat, että Eduardo Camavinga on joutunut jättämään Ranskan maajoukkueleirin vamman takia. Camavingan uskotaan matkustavan lähituntien aikana takaisin Madridiin tarkempiin tutkimuksiin, jotta hänen kuntoutumisensa voidaan aloittaa.

Camavingan kerrotaan loukanneen itseään Ranskan keskiviikon harjoituksissa törmättyään Ousmane Dembelen kanssa. Miehen raportoidaan vääntäneen tilanteessa polvensa ja hän jätti harjoitukset välittömästi kesken.

Camavingan vamman vakavuudesta on esitetty erilaisia arvioita, mutta Real Madrid ei ole toistaiseksi julkaissut pelaajansa tilanteesta tarkempaa tiedotetta. Keskikenttäpelaajan uskotaan kuvauttavan polvensa torstain aikana, jonka jälkeen hänen paluuaikataulustaan saadaan jonkinlaista osviittaa.

Madridilla on tiedossa todella kiireinen aikataulu, joten joukkueen sisällä toivotaan, että Camavingan kohdalla säästytään pahimmalta.

Ranskalainen on hoitanut tällä kaudella oman leiviskänsä mallikkaasti pelaten yhteensä 13 La Liga-ottelua Los Blancosin kivenkovassa miehistössä. Mestarien liigassa Camavinga on pelannut neljä ottelua kuuluen kellottaen täyden minuutit.

Lähde: Planet Sport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat