Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Oliko kohuhaastattelu liikaa? – Barcan tuore hankinta lähtökuopissa?

Ilkay Gundogan
AOP

Ilkay Gundogan siirtyi Manchester Citystä FC Barcelonaan ennen kuluvan kauden alkua. Vaikka saksalainen on pelannut alle puoli vuotta uuden työnantajansa alaisuudessa, hänen uutisoidaan jo olevan aikeissa vaihtaa seuraa.

Ilkay Gundogan voitti kaiken mahdollisen Manchester Cityn paidassa. Viime kaudella historiallista triplamestaruutta juhlinut City menetti kesällä tärkeän palasen keskikentältään, kun Gundogan päätti nostaa kytkintä.

Uudeksi joukkueeksi valikoitui FC Barcelona, seura, jota Gundogan kertoi aina ihailleensa suuresti.

Alku Kataloniassa ei ole kuitenkaan sujunut aivan pelaajan toivomalla tavalla. Barca on edelleen hyvissä asemissa La Ligan sarjataulukon kolmannella sijalla neljä pistettä kärjessä olevaa Gironaa perässä.

Joukkueen viimeaikaiset otteet ovat silti jättäneet ilmaan paljon kysymysmerkkejä. Gundogan kritisoi rajusti joukkueensa asennetta tappiollisen El Clasicon jälkeen, joka nostatti pienimuotoisen kohun espanjalaismediassa. Barcan manageri, Xavi Hernandez riensi puolustamaan pelaajaansa ja ilmoitti seisovansa tämän takana.

Gundogan on jäänyt Barcan paidassa luvalla sanoen kauas parhaastaan, vaikka Xavi on koettanut peluuttaa häntä usealla eri pelipaikalla.

Football Espana kertoo, että Gundogan haluaa lähteä seurasta pikaisesti. Mies haluaa raportoidusti jatkaa uraansa Turkin liigassa pelaavan Galatasarayn vahvuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga