Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real-tähti paljastaa, miksi siirto Arsenaliin kariutui: “En koskaan halunnut mennä Englantiin”

Federico Valverde
AOP

Federico Valverde on kuulunut vuosikausien ajan Real Madridin runkopelaajiin. Mies kertoo olleensa aiemmin urallaan lähellä siirtyä Arsenaliin, mutta paljastaa nyt miksi kaupat jäivät syntymättä.

Federico Valverde on nostanut vuosi vuodelta profiiliaan ja kohonnut yhä tärkeämmäksi pelaajaksi Santiago Bernabeulla. Uruguaylainen on pelannut tällä kaudella 13 La Liga-ottelua ollen 12 kertaa Carlo Ancelottin laatimassa avauskokoonpanossa.

Tätä nykyä Valverde on lähes korvaamattomassa asemassa Los Blancosin ryhmityksessä, mutta ura olisi saattanut kuljettaa hänet aiemmin toiseen suuntaan. Mies myöntää olleensa lähellä siirtymistä Arsenaliin teini-ikäisenä edustaessaan vielä kotimaassaan pelaavaa Penarolia.

– Jos googletat minut, voit lukea uutisia siitä, kuinka olin 16-vuotiaana lähellä siirtyä Arsenaliin. Se on ehkä puoliksi totta, Valverde kertoo.

– Minulla ei ole mitään Arsenalia vastaan, mutten koskaan halunnut mennä Englantiin. Tietyt ihmiset sanoivat minulle: “Kuka ei haluaisi pelata Arsenalissa? Haluatko jäädä tänne Uruguayhin? Se on hullua!” Todellisuudessa he ajattelivat voivansa tienata paljon rahaa, jos olisin siirtynyt sinne.

– Sitä oppii ymmärtämään, ettei elämä ole täysin omasi jalkapallossa. Sitä tuntee olevansa osittain panttivankina. Jalkapallo tarjoaa mahdollisuuden parempaan elämään, etenkin Etelä-Amerikassa. Korppikotkat tietävät tämän.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga