Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Barca ja Newcastle joutumassa pettymään – Brassitähti jatkaa Serie A:ssa?

Ederson
AOP

Atalantaa edustava Ederson on sankkojen siirtohuhujen kohteena. FC Barcelonan ja Newcastle Unitedin huhutaan olevan taitavan brasilialaisen kintereillä.

Eddie Howen luotsaama Newcastle on kiinnostunut Atalantaa edustavasta Edersonista. Tuoreet raportit kuitenkin väittävät, että Harakat ovat epäonnistumassa 24-vuotiaan pelaajan hankinnassa. Atalanta on ilmeisesti kieltäytynyt myymästä pelaajaansa ainakaan tammikuun siirtoikkunan aikana.

Edersonin tiedetään olevan niin ikään FC Barcelonan hankintalistalla. Hallitseva La Ligan mestari tarvitsee auttamatta lisää syvyyttä keskikentälleen, jonka myötä Edersonin nimi on nostettu ilmoille.

Ilkay Gundogan tai Oriol Romeu eivät ole pystyneet toistaiseksi vastaamaan Xavi Hernandezin vaatimuksiin joukkueen keskikaistalla.

Ederson on esiintynyt tällä kaudella edukseen Atalantan paidassa. Brasilialainen on pelannut toistaiseksi 12 Serie A-ottelua tehden neljä maalia ja merkkauttaen yhden maalisyötön. Neljässä Eurooppa-liigan ottelussa Ederson onnistunut kertaalleen maalinteossa.

Atlantan uskotaan olevan valmis päästämään pelaajastaan irti aikaisintaan kuluvan kauden päättymisen jälkeen, jos tästä maksetaan vähintään 45 miljoonan euron siirtokorvaus.

Newcastle todennäköisesti pyrkii neuvottelemaan vielä mahdollisesta siirrosta tammikuun aikana, mutta Barcan ei uskota pystyvän vastaamaan bergamolaisseuran asettamaan hintapyyntöön.

Lähde: The Hard Tackle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga