Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Haaveet kaatumassa? – Joutuuko Barcelona luopumaan tähtikaksikostaan?

FC Barcelona
Pexels

FC Barcelonalla riittää päänsärkyä taloudellisen tilanteensa kanssa. Seura haluaisi pitää kiinni lainapelaajistaan Joao Felixistä ja Joao Cancelosta, mutta toiveet ovat osoittautumassa turhiksi. Atletico Madridin ja Manchester Cityn vaatimukset näyttävät mahdottomilta Barcan kannalta.

FC Barcelona hankki pitkän jahkailun jälkeen Joao Felixin ja Joao Cancelon riveihinsä kauden loppuun asti kestävillä lainapahveilla. Blaugrana haluaisi kiinnittää molemmat Portugalin maajoukkuepelaajat pidemmillä kontrahdeilla, mutta tämä on osoittautumassa erittäin haastavaksi.

Ensinnäkin Barca joutuisi tekemään tilaa palkkakattonsa alle saadakseen tahtonsa läpi.

Felixin kohdalla pelaajan sopimusoikeudet omistava Atletico Madrid vaatii lainan uusimisesta 10 miljoonan euron korvauksen, jonka lisäksi pelaajan noin 8 miljonan euron vuosipalkka siirtyisi kokonaisuudessaan Barcelonan maksettavaksi.

Atletico olisi valmis luopumaan pelaajastaan pysyvästi arviolta noin 80 miljoonalla, johon Barcalla tuskin on varaa.

Cancelo puolestaan olisi saatavilla 50 miljoonalla, mutta Barcelona pyrkii neuvottelemaan hänen kohdallaan uutta lainadiiliä. Cityn raportoidaan olevan valmis harkitsemaan toista lainasopimusta, vain jos siihen kirjataan pakollinen 35 miljoonan euron ulosostopykälä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että katalonialaisseuralla ei ole varaa pitää portugalilaistähdistään kiinni.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga