Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A-joukkue suunnittelee kovaa kaappausta – Siirtyykö Chelsean kaksikko Mourinhon alaisuuteen?

José Mourinho
AOP

AS Roman manageri, José Mourinho haluaa lähteiden mukaan hankkia riveihinsä kaksi Chelsean pelaajaa. Malang Sarr ja Trervor Chalobah ovat kiinnittäneet kokeneen portugalilaisluotsin huomion.

José Mourinho on mediasta kantautuneiden tietojen mukaan halukas tuomaan kaksi Chelseassa olemattomalle vastuulle jäänyttä pelaajaa AS Romaan.

Roman managerin uskotaan haluavan vahvistaa puolustustaan ja Mourinhon on raportoitu olevan kiinnostunut myös Arsenalin Jakub Kiwiorista.

Tuoreet tiedot kuitenkin kertovat, että Gunners ei ole valmis päästämään puolalaistopparia muihin maisemiin, vaikka siirron mahdollisuudella on spekuloitu ahkerasti. Roman lisäksi myös AC Milan ja Atalanta ovat olleet Kiwiorin kintereillä.

Kun Kiwior ei vaikuta olevan sittenkään saatavilla, on Mourinhon katse kääntynyt Chelsean suuntaan.

Trevoh Chalobah ja Malang Sarr eivät ole saaneet laisinkaan vastuuta Mauricio Pochettinolta tällä kaudella, ja Mourinho haluaa Football365:n mukaan tuoda molemmat pelaajat Stadio Olimpicolle.

Chalobah, joka on edustanut Chelseaa 8-vuotiaasta lähtien, kuului pari kautta sitten Bluesin säännölliseen avauskokoonpanoon. Vastuu on kuitenkin vähentynyt dramaattisesti ja hänen seurasiirtoaan pidetään itsestäänselvyytenä.

Sarr vietti viime kauden lainalla Monacossa, eikä hänenkään uransa uskota jatkuvan Stamford Bridgellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A