Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonan kesähankinta avautuu valtavista paineista: “Kaikki on erilaista”

Inigo Martinez, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan pelaaminen on herättänyt viime viikkoina voimakasta kritiikkiä, vaikka joukkue onkin voittanut kaksi edellistä La Liga-otteluaan. Barcaan kesällä saapunut puolustaja, Inigo Martinez avautuu paineista, jotka Blaugranan edustaminen tuo mukanaan.

FC Barcelona on aloittanut pisteiden valossa kautensa odotusten mukaisesti. 13 pelaamastaan La Liga-ottelusta Xavi Hernandezin ryhmä on voittanut 9, pelannut kolme tasuria ja hävinnyt kertaalleen. Kahdella edelliskierroksella Barca raapi yhden maalin voitot Real Sociedadista ja Alavesista.

Xavin miehistön esitys jätti otteluissa kuitenkin runsaasti toivomisen varaa ja joukkue on joutunut voimakkaan arvostelun kohteeksi viime viikkojen aikana. Camp Noulle kesällä Athletic Bilbaosta saapunut Inigo Martinez avautuu eroista entisen seuransa ja Barcan välillä.

– Kaikki on erilaista, kuten paine jokaisen ottelun voittamisesta ja jatkuva keskustelu seuran ympärillä. Tärkeintä on säilyttää yhtenäisyys, koska voimme onnistua vain ryhmänä. Tiedämme, että fanit ovat takanamme, Martinez kertoo Football Espanan mukaan.

– Haluamme voittaa jokaisen tärkeän pelin 5-0, mutta kentällä on myös toinen joukkue. Joskus meillä ei ole paras päivämme ja asioista tulee vaikeita. On tärkeää, että olemme selviytyneet hankalista hetkistä ja pystyneet ottamaan voittoja viime peleissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga