Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Hurja huhu! Liverpool-raketti lähtökuopissa? – “Vannoutunut Barcelonan kannattaja”

Luis Diaz, Liverpool.
AOP

Luis Diazin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy vasta vuonna 2027. Pelaajan isän tuoreet kommentit ovat kuitenkin saaneet aikaan hurjan huhumyllyn, jonka myötä Diazin seuraavalla liikkeellä on arvuuteltu Britteinsaarilla.

Viime vuoden tammikuussa FC Portosta Liverpooliin siirtynyt Luis Diaz on sopeutunut Anfieldille mallikkaasti. Vakavasta loukkaantumisesta toivuttuaan Diaz näyttää pääsevän jälleen vauhtiin, josta hyvänä näytteenä maajoukkuetauon aikana syntyneet kaksi maalia Brasilian verkkoon.

Diazin on uskottu olevan tyytyväinen elämäänsä Merseysidellä, mutta hänen tulevaisuudestaan on esitetty erilaisia arvioita. Pelaajan isä Luis Manuel Diaz kommentoi poikansa tulevaisuutta varsin mielenkiintoiseen sävyyn.

– On totta, että Luis on vannoutunut Barcelonan kannattaja, joten olisi hänen unelmansa pelata siellä.

– Tässä vaiheessa hänen uraansa haluan kiittää FC Portoa ja Liverpoolia siitä, miten hyvin hänet on otettu vastaan.

– Luis on pelaaja, jolle voittaminen on helppoa hänen nöyryytensä, työetiikkansa ja omistautumisensa ansiosta. Hän on erittäin kurinalainen pelaaja, Luojan kiitos.

– Minulla ei olisi mitään ongelmaa sen kanssa, että Luis siirtyisi Barcelonaan, sillä se on yksi maailman parhaista joukkueista.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga