Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

ManU:lle surkeita uutisia! – Tähtivahti loukkaantui maajoukkuepaluussaan!

Andre Onana
AOP

Manchester United sai heti maajoukkuetauon alussa huolestuttavia uutisia, kun Andre Onana loukkasi itseään Kamerunin ottelussa. Onanan vamman vakavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta hän joutui jättämään pelin kesken.

Kamerun aloitti MM-karsintansa voitokkaasti, kun piskuinen Mauritius kaatui puhtain 3-0 lukemin. Ottelun maaleista vastasivat Bryan Mbeumo, Georges-Kevin N’Koudou ja Frank Magri.

Selkeänä ennakkosuosikkina kohtaamiseen lähtenyt Kamerun sai heti ottelun alkuhetkillä huolenaiheita, kun Andre Onana loukkaantui. Pitkän tauon jälkeen maajoukkueeseen palannut Onana näytti satuttaneen nivustaan ja putosi nurmen pintaan.

Manchester Unitedia seuratasolla edustava Onana oli pakotettu jättämään pelin kesken ja hänen tilalleen vaihdettiin Fabrice Ondoa.

Onanan maajoukkuepaluu keräsi runsaasti huomiota, sillä hän riitaantui aiemmin Kamerunin päävalmentajan Rigobert Songin kanssa niin pahasti, että Qatarin MM-kisat päättyivät hänen osaltaan ennen aikojaan.

Song sai vakuuteltua Onanan palaamaan jälleen edustamaan maataan, mutta miehen toinen debyytti päättyi murheellisesti.

Onanan loukkaantuminen on luonnollisesti valtava huolenaihe myös Manchesterissä. Alkukaudella haparoinut maalivahti on ollut viime viikkoina yksi joukkueen parhaista pelaajista.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet