Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Tottenham unohtamassa valioliigatähden hankinnan – Katseet käännetty La Ligaan

Raphinha, FC Barcelona.
AOP

Tottenham Hotspurin uutisoidaan luopuneen aikeistaan hankkia Ivan Toney Brentfordista. Spursin kerrotaan kääntäneen katseensa FC Barcelonassa pelaavaan Raphinhaan, joka hurmasi aiemmin Valioliigassa Leeds Unitedin nutussa.

Ivan Toneyn seuraavalla liikkeellä on spekuloitu käytännössä viime kauden päättymisestä lähtien. Lahjakas brittikärki pyssytti 20 valioliigamaalia Brentfodin paidassa, joka on todella kova suoritus ottaen huomioon joukkueen laadun.

Vedonlyöntirikkomusten myötä määrätty pitkä pelikielto on pitänyt Toneyn koko alkukauden sivussa, mutta hän on jälleen palaamassa tositoimiin alkuvuodesta. Englantilaisen on uskottu olevan halukas ottamaan seuraava askel urallaan, joka tarkoittaisi siirtoa kirkkaampiin parrasvaloihin.

Toneya on linkitetty muun muassa Arsenaliin ja Tottenham Hotspuriin, mutta tuoreiden tietojen valossa jälkimmäinen voidaan jättää pois laskuista.

90min kertoo, että Tottenham on luopunut leikistä ja kohdistanut tämän jälkeen huomionsa FC Barcelonan Raphinhaan. Useista loukkaantumisista kärsivä Spurs pyrkii vahvistamaan miehistöään tammikuun siirtoikkunan aikana ja Raphinhan uskotaan pystyvän tuomaan uuden elementin joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

Leeds Unitedissa otteillaan ihastuttanut brasilialainen on väläytellyt muutamaan otteeseen Camp Noulla, mutta jäänyt silti kauas parhaastaan. Barcan on aiemmin kerrottu harkitsevan vakavasti Raphinhan laittamista kauppatavaraksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga