Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayernin supertähti kommentoi ympärillään vellovia siirtohuhuja! – “Kaikki muu hoituu itsestään”

Bayern München
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Leroy Sanen ympärillä on riittänyt viime aikoina valtavasti spekulaatioita. Saksalaisen jatko Bayern Munchenissä näyttää kaikkea muuta kuin varmalta, vaikka peli kulkee upealla tavalla. Sane otti kantaa ympärillään liikkuviin huhuihin.

Liverpoolin ja Manchester Cityn siirtokohde Leroy Sane on ollut ilmiömäisessä vireessä kuluvalla kaudella. Tehoja on tullut huimaan tahtiin ja mies vaikuttaa vihdoin sopeutuneen Bundesliigan asettamiin pelillisiin vaatimuksiin.

Viime kauden vaikeudet ovat vain kaukainen muisto, sillä Sanen kokonaisvaltainen pelaaminen on kehittynyt roppakaupalla. Sanen sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti, mutta mies ei halunnut juurikaan kommentoida jatkoaan valtavasta huhumyllystä huolimatta.

– En ole miettinyt tulevaisuuttani ollenkaan. Seura haluaa keskustella asiasta kanssani, mutta juuri tällä hetkellä haluan vain keskittyä meneillään olevaan kauteen. Bayern on pääprioriteettini ja kaikki muu hoituu itsestään, Sane totesi Daily Mirrorin mukaan.

Sane on ollut vahvassa vireessä myös Saksan maajoukkueessa.

– Olen saanut koko ajan enemmän vastuuta kentällä ja sen ulkopuolella. Nautin todella paljon roolistani joukkueessa tällä hetkellä. Nagelsmann (päävalmentaja, Julian) tuntee minut erittäin hyvin ja haluan kiittää häntä luottamuksesta hyvillä suorituksilla, hyökkääjä jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga