Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Inter Miami lähellä kovan luokan hankintaa! – Löytyykö entiselle ManU-tähdelle uusi koti?

David de Gea
AOP

David Beckham on tuoreiden tietojen mukaan valmis tarjoamaan David de Gealle mahdollisuutta siirtyä Inter Miamin vahvuuteen. Espanjalaistorjuja on edelleen ilman sopimusta jätettyään Manchester Unitedin taakseen.

Manchester Unitedin tolppien välissä pitkään seisonut David de Gea on edelleen vapaa-agentti. De Gea jäi pitkien neuvotteluiden jälkeen ilman jatkosopimusta, joten hän oli pakotettu jättämään Old Trafford taakseen ennen kuluvan kauden alkua.

ManU hankki de Gean paikalle Andre Onanan, jonka entinen työnantaja Inter Milan oli lähteiden mukaan kiinnostunut tarjoamaan de Gealle sopimusta. Tämän lisäksi espanjalaisen palvelukset ovat kiinnostaneet Saudi Pro Leaguessa, mutta de Gea ei ole tarttunut täkyyn.

Tuoreiden huhujen mukaan MLS-seura Inter Miami on nyt lähestynyt de Geaa. David Beckhamin osittain omistama seura onnistui kesällä hankkimaan Lionel Messin ja nyt Miamissa suunnitellaan toista kovan luokan vahvistusta.

Siirron toteutuessa de Gea pääsisi pelaamaan myös entisten maajoukkuetovereidensa Jordi Alban ja Sergio Busquetsin kanssa. Lähteet kertovat, että rapakon takana ollaan luottavaisin mielin siirron syntymisen suhteen, vaikka de Gean kannasta ei ole toistaiseksi varmuutta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat