Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Arsenal tekemässä Juve-tähdestä tammikuun ykköskohdettaan!

Dusan Vlahovic
AOP

Valioliigajoukkue Arsenalin kerrotaan tehneen Dusan Vlahovicista ykköskohteensa tammikuun siirtoikkunassa. Lahjakas serbihyökkääjä on jäänyt tällä kaudella kauas parhaastaan, jonka myötä Juventuksen uskotaan olevan valmis tekemään hänellä kauppaa riittävää korvausta vastaan.

Arsenalin on uutisoitu pitkin syksyä olevan Brentfordin Ivan Toneyn kintereillä. Englantilaishyökkääjän nykyinen työnantaja on kuitenkin vaatimassa pelaajastaan niin korkeaa siirtosummaa, että Gunners saattaa olla pakotettu miettimään muita vaihtoehtoja.

Eurosportin saamien tietojen mukaan Arsenal on erittäin kiinnostunut Juventusta edustavasta Dusan Vlahovicista ja suunnittelevan tarjouksen jättämistä. Serbialaistykin uskotaan olevan saatavilla, jos hänestä maksetaan arviolta noin 50 miljoonan punnan siirtokorvaus.

Arsenal on ollut Vlahovicin kintereillä myös kahden edellisen siirtoikkunan aikana, mutta tulokset ovat aina jääneet laihoiksi.

Vlahovic nousi pinnalle pelatessaan Fiorentinassa, jonka paidassa hän mätti hurjia tehoja. Samanlaista tähtiloistoa ei olla kuitenkaan nähty Torinossa, vaikka serbialaista ei voida missään nimessä pitää täytenä floppina.

Tällä kaudella mies on pelannut 10 Serie A-ottelua, joiden aikana verkko on heilunut neljästi. Ominaisuuksiensa puolesta fyysinen Vlahovic saattaisi sopia erittäin hyvin myös valioliigakentille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A