Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Argentiinalaistähden tulevaisuus edelleen kysymysmerkki – Vetääkö Liverpool pisimmän korren?

Liverpool
Pixabay

Boca Juniorsin Valentin Barco on todennäköisesti suuntaamassa ensi vuonna kohti Eurooppaa. Kuten aiemmin uutisoimme, useat seurat tarkkailevat hänen tilannettaan. Nyt myös Liverpool on lyönyt oman lusikkansa soppaan.

Liverpool on aloittanut kautensa pisteiden valossa hienosti, mutta seura pyrkii silti vahvistumaan uusilla pelaajilla. Jürgen Kloppin miehistö on kärsinyt viime vuosina uskomattoman paljon loukkaantumisista ja useampi avauskokoonpanon pelaaja on joutunut huilaamaan pitkiä jaksoja.

Tällä kaudella tilanne on toistaiseksi ollut huomattavasti parempi, Andrew Robertsonin loukkaantumista lukuun ottamatta. Skotlantilaispuolustajan uskotaan palavaan Poolin vahvuuteen jälleen tammikuun alkupuolella, mutta Kloppin kerrotaan haaveilevan tälle pitkän aikavälin korvaajaa.

Esiin on noussut viime päivinä mielenkiintoinen nimi. Boca Juniorsia edustava Valentin Barco on muun muassa Brightonin, Manchester Cityn ja Chelsean tähtäimessä, mutta päätöstä hänen tulevaisuudestaan ei olla tehty.

Liverpoolin kerrotaan niin ikään tavoittelevan Barcon allekirjoitusta, sillä Klopp näkee vasta 19-vuotiaassa nuorukaisessa valtavasti potentiaalia ja uskoo tämän pystyvän täyttämään tulevaisuudessa Robertsonin saappaat.

Barco pystyy pelaamaan laitapuolustajan tontin lisäksi myös keskikentän laidalla tai laitahyökkääjän roolissa.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat