Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Onko tässä ratkaisu ManU:n ongelmiin? – “Rakastaisin nähdä hänet Unitedissa”

Joao Neves
AOP

Joao Neves on haluttua tavaraa, sillä useampi suurseura pitää tarkalla silmällä nuoren Benfica-tähden tilannetta. Nevesin joukkuetoveri Portugalin maajoukkueesta, Bruno Fernandes pelaisi hänen kanssaan mielellään myös Manchester Unitedissa.

Joao Neves on nostanut valtavasti profiiliaan kuluvan kalenterivuoden aikana. Benficaa edustavan superlahjakkaan portugalilaisen kintereillä on useampi Euroopan suurseura ja muun muassa Manchester Cityn on raportoitu tarkkailevan hänen sopimustilannettaan.

Myös Cityn paikalliskilpailija United on saapunut apajille ja seuran kerrotaan lähettäneen pelaajatarkkailijoitaan viime viikolla pelattuun Benfican otteluun arvioimaan nuorukaisen otteita.

19-vuotias Neves on ehtinyt pelata kaksi ottelua Portugalin maajoukkueen paidassa, mutta on jo tehnyt vaikutuksen joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluvaan Bruno Fernandesiin. Fernandes kertoo, että ottaisi Nevesin avosylin vastaan Old Traffordille, jos tämän siirto realisoituu.

– Rakastaisin nähdä hänet Unitedissa, sillä hän on todellinen huippulahjakkuus. Kyseessä on kuitenkin Joaon päätös. Hän on mahtava pelaaja, mutta kaikki riippuu managerin ideoista, ManU-kippari kommentoi CaughtOffsiden mukaan.

– Hänellä tulee joka tapauksessa olemaan hieno tulevaisuus, on se sitten Unitedissa tai jossain muualla, Fernandes päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat