Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Valmentajalegenda tylyttää entistä seuraansa: “Heidän uhkapelinsä ei kannattanut”

Fabio Capello
AOP

AS Roma on pelannut jälleen kerran vuoristoratamaisen alkukauden. Kaiken omalla valmennusurallaan nähnyt Fabio Capello osoittaa syyttävän sormensa joukkueen tekemiin pelaajahankintoihin. Capello kuitenkin uskoo, että José Mourinho on oikea mies joukkueen valmentajaksi.

AS Roma on kärsinyt tällä kaudella tutusta ongelmasta. Joukkue ei ole pystynyt löytämään riittävää tasaisuutta otteisiinsa ja peliesityksien taso on heitellyt rajusti. Roma aloitti kautensa sanalla sanoen surkeasti ja voittotili oli pitkään avaamatta.

José Mourinho on kuitenkin onnistunut saamaan joukkueensa nousemaan pohjamudista ja tällä hetkellä Giallorossi keikkuu Serie A:n seitsemännellä sijalla. Työnsarkaa silti luonnollisesti riittää, jos ikuisen kaupungin joukkue haluaa taistella keväällä paikasta neljän parhaan joukossa.

Entinen Roma-käskyttäjä, Fabio Capello uskoo, että seura on tehnyt virheitä siirtomarkkinoilla, jotka ovat sittemmin kostautuneet.

– Ei ole mikään salaisuus, että he ovat hankkineet useita pelaajia, joilla on mittava loukkaantumishistoria. Heidän uhkapelinsä ei kannattanut, eivätkä he ole saaneet toivomiaan tuloksia, Capello lataa Football-Italian mukaan.

Italialainen toteaa samaan hengenvetoon luottavansa täysin Mourinhon kykyihin valmentaa joukkuetta.

– Hänen kokemuksensa ja karismansa auttaa joukkuetta nousemaan vaikeasta tilanteesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A