Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Napolin jalokivi jatkamassa sittenkin Italiassa? – “Hänen sopimustaan tullaan parantamaan lähiaikoina”

Khvicha Kvaratskhelia, Napoli.
AOP

Napolissa häikäisevän debyyttikauden pelannut Khvicha Kvaratskhelia on agenttinsa mukaan saamassa parannetun sopimuksen. Georgialaistähden sopimustilanne on ollut kuuma peruna italialaismediassa.

Georgialaistähti Khvicha Kvaratskhelia siirtyi kotimaansa liigassa pelaavasta Dinamo Bitumista Napoliin viime vuoden kesällä. Suhteellisen tuntemattomana pelaajana isoon valokeilaan saapunut Kvaratskhelia otti nopeasti roolinsa joukkueessa ollen yksi Napolin tärkeimmistä pelaajista mestaruuteen päättyneellä kaudella.

Laitahyökkääjän tontilla yleisimmin nähtävä Kvaratskhelia mätti 34 Serie A-ottelun aikana 12 maalia ja 13 maalisyöttöä. Tällä kaudella mies on pelannut 11 ottelua tehoilla 3+4.

Kvaratskhelia oli kesällä sankkojen siirtohuhujen ympäröimänä, mutta päätti kuitenkin jatkaa uraansa Partonopein vahvuudessa. Pelaajan agentti, Mamuka Jugeli kertoo, että tämän nykyiseen sopimukseen on luvassa muutoksia.

– Hänen sopimustaan tullaan parantamaan lähiaikoina. De Laurentiis (Aurelio, Napolin omistaja) on sanojensa mittainen mies, joka on tehnyt paljon hyviä asioita vuoksemme.

– On selvää, että ’’Kvara’’ on huipputason pelaaja, joka ansaitsee enemmän, mutta hän saa toiveensa läpi pian.

– Hänen perheensä on tyytyväinen, kuten hän itsekin. Hän on kehittynyt valtavasti siitä lähtien, kun hän saapui Napoliin. Mielestäni hän on parempi pelaaja kuin viime kaudella.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A