Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

ManU jatkamassa tutulla linjalla? – Seura havittelee 32-vuotiasta konkaria jättimäisellä diilillä!

Antoine Griezmann
AOP

Manchester Unitedin raportoidaan suunnittelevan valtavan kokoluokan kaappausta tammikuun siirtoikkunassa. ManU:n kerrotaan olevan valmis tarjoamaan sopimusta Antoine Griezmannille, jolla olisi mahdollisuus kolminkertaistaa nykyiset ansionsa.

Historiallisen huonosti kautensa aloittanut Manchester United pyrkii kääntämään kurssinsa uusien vahvistuksien avulla. Unitedin on kerrottu haluavan vahvistaa muun muassa keskuspuolustustaan uusilla nimillä, mutta Erik ten Hagin raportoidaan suunnittelevan myös hyökkäyspään hankintoja.

Yhtenä nimenä esiin on noussut Atletico Madridia edustava Antoine Griezmann. Ranskalaistähti on Mundo Deportivon saamien tietojen perusteella ManU:n tutkassa ja englantilaisseuran uutisoidaan olevan valmis kolminkertaistamaan pelaajan ansiot saadakseen hänet riveihinsä. Tämä tarkoittaisi huhujen mukaan lähes 350 000 punnan viikkotienestejä.

Unitedin edustajien kerrotaan matkanneen jo Espanjaan neuvottelemaan Griezmannin lähipiirin kanssa mahdollisista kaupoista.

Griezmannin sopimuksessa on raportoidusti mukana noin 22 miljoonan punnan ulosostopykälä. Tämä tuskin aiheuttaisi suurempia ongelmia Unitedin kukkarolle, mutta jää nähtäväksi, onko seura todella valmis tarjoamaan näin korkeaa viikkopalkkaa 32-vuotiaalle ranskalaiselle.

Griezmann on eittämättä ollut vakuuttavassa iskussa tällä kaudella, mutta pelivuodet ovat käymässä vääjäämättä vähiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga