Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tapahtuuko Unitedin johdossa odotettu muutos? – Sir Alex Ferguson: “Olen optimistinen”

Sir Alex Ferguson
AOP

Sir Alex Ferguson kertoo olevansa optimistinen sen suhteen, että Sir Jim Ratcliffen todennäköiseltä näyttävä mukaantulo auttaa kääntämään Manchester Unitedin kurssin.

Sir Alex Fergusonin vuonna 2013 tapahtunut eläköityminen syöksi Manchester Unitedin syöksykierteeseen. Glazerin perheen omistajia on sen jälkeen jatkuvasti kritisoitu heidän päätöksistään, eikä seura ei ole vielä voittanut Valioliigaa tai Mestarien liigaa Fergusonin jälkeisenä aikana.

Brittimiljardööri Sir Jim Ratcliffen INEOS Groupin odotetaan maksavan noin 1,25 miljardia puntaa 25 prosentin osuudesta seurasta ja ottavan samalla merkittävän määräysvallan Unitedin jalkapallotoiminnasta.

INEOS omistaa myös sveitsiläisen FC Lausannen, Ligue 1:ssä pelaavan Nizzan, INEOS Grenadiers -pyöräilytiimin sekä Sir Ben Ainslien johtaman purjehdusjoukkueen INEOS Britannian. Ratcliffe oli kiinnostunut myös Chelsean ostamisesta viime vuoden puolella.

Ratcliffen mukaantulo on näyttänyt entistä todennäköisemmältä sen jälkeen, kun Glazerit ilmoittivat seuraa koskevista strategisista muutoksista. Tämä tarkoittaa tuoreiden tietojen valossa sitä, että yhdysvaltalaisomistajat ovat valmiita luopumaan osittain myös päätäntävallasta.

Ferguson on toiveikas Ratcliffen kaavailemien muutosten suhteen.

– Olen edelleen seuran toiminnassa mukana ja tunnen Ratcliffen hyvin. Meidän on nähtävä, mitä hän tekee, mutta olen optimistinen, Ferguson kommentoi London Evening Standardin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga