Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-sensaation joukkuetoveri varoittelee: “Hänen on totuteltava myös toiseen puoleen”

Lamine Yamal, FC Barcelona.
AOP

Lamine Yamal on ollut yksi La Ligan alkukauden suurimmista sensaatioista. FC Barcelonan teinitähti on tehnyt vaikutuksen hienoilla esityksillään. Yamalin joukkuetoveri Ferran Torres muistuttaa, ettei jalkapallo ole kuitenkaan aina kaunista.

Lamine Yamalin huikeaa nousua kirkkaimmalle huipulle on ollut häkellyttävä seurata.

16-vuotiaana tapahtunut murtautuminen Espanjan A-maajoukkueeseen ja Barcelonan pelaavaan kokoonpanoon on herättänyt valtavasti huomiota maailmanlaajuisesti.

Odotukset ja paineet, jotka liittyvät pelaamiseen yhdessä maailman suurimmista seuroista voivat kuitenkin ymmärrettävästi kasvaa sietämättömiksi, varsinkin kun kyseessä on teini-ikäinen pelaaja.

Yamalin joukkuetoveri Barcelonasta, Ferran Torres, kertoi oman mielipiteensä tämän rakettimaisesta noususta huipulle.

– Uskon, että Lamine nauttii tällä hetkellä jalkapallon kauniista puolista. Häntä varoitellaan siitä, ettei kaikki tule aina olemaan kaunista lajin parissa. Hänen on totuteltava myös toiseen puoleen.

– Hän on tavallinen nuori ja hieman ujo, mutta hän on saanut lisää itseluottamusta ja avautuu entistä enemmän. Muodostamme nuorten pelaajien kesken ryhmän, ja vitsailemme keskenämme, mikä on tärkeää. Jos Luoja suo, meillä on vielä monta yhteistä vuotta.

Lähde: Barca Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga