Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:ssa hurja trilleri! – Napoli vaikeuksien kautta voittoon!

Napoli
Pixabay

Atalanta ja Napoli järjestivät todellisen trillerin Serie A:n lauantain ottelukierroksella. Hiljattain valmentajaansa vaihtanut Napoli pääsi lopulta juhlimaan kolmea pistettä erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Bergamoon vieraaksi saapunut Napoli otti ottelun hallintaansa ensimmäisistä minuuteista lähtien. Walter Mazzarrin alaisuuteen siirtynyt Partonopei vyörytti hyökkäyksiään jatkuvalla syötöllä kohti isäntien päätyä ja maalin tuoksu leijaili ilmassa.

Huikealla pelipäällä jälleen kerran ollut Khvicha Kvaratskhelia oli yksi kentän näkyvimmistä pelaajista järjestellen joukkuetovereilleen useita tekopaikkoja. Napoli sai palkintonsa hieman ennen avausjakson päättymistä, kun Kvaratskhelia onnistui Giovanni Di Lorenzon esityön jälkeen.

Atalanta oli avauspuolikkaalla täysin jyrän alla, ja joukkue oli onnekas päästessään tauolle vain yhden maalin takaa-ajoasemassa.

Toisella puoliajalla roolit vaihtuivat täysin Atalantan siirtyessä kuskin paikalle. Napoli oli pakotettu valumaan kohti omaa päätyään ja Mazzarrin suojatit joutuivat ajoitellen erittäin ahtaalle.

Ademola Lookman toi Atalantan tasoihin ennen tunnin täyttymistä ja peli näytti olevan kääntymässä isäntien hyväksi.

Napoli pääsi kuitenkin iskemään kesken bergamolaisten hyvän vaiheen. Elif Elmas viimeisteli loppulukemat 79. minuutilla Victor Osimehin syötöstä, jonka myötä Napoli palaa kotiin kolme pistettä rikkaampana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A