Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Roman maajoukkuemies lähtökuopissa? – “Pelannut vahvasti ja säilyttänyt tasonsa”

Leonardo Spinazzola, AS Roma.
AOP

Leonardo Spinazzola pelaa sopimuksensa viimeistä kautta AS Roman paidassa. Lahjakkaan italialaispuolustajan on uskottu vaihtavan maisemaa tammikuun aikana. Spinazzolan agentti Davide Lippi avaa hänen tulevaisuudensuunnitelmiaan.

Leonardo Spinazzolan on uskottu haluavan vaihtaa seuraa tammikuun aikana. Viimeisten huhujen mukaan mies kuitenkin haluaa pelata kauden lopussa päättyvän sopimuksensa loppuun Roman väreissä ja päättää tämän jälkeen jatkostaan. Puolustajan agentti Davide Lippi ottaa kantaa pelaajan tulevaisuuteen.

– Hän pärjää hyvin, ja mielestäni hän on tuottelias pelaaja. Koko joukkue kamppailee yleisesti ottaen. He ovat kärsineet joissakin otteluissa, mutta hän on pelannut vahvasti ja säilyttänyt tasonsa.

– Hän on vielä nuori, sillä hän on vasta 31-vuotias (30), ja hänellä voi olla tärkeä ura edessä. Hänen sopimuksensa on loppumassa. Saa nähdä, mitä hän tekee ensi kaudella. Hänellä tulee olemaan monia eri vaihtoehtoja, Lippi kertoi.

– Aihe (mahdollinen siirto) on tällä hetkellä ennenaikainen. Pelaaja on hyvin seesteinen. Hän ei anna minkään häiritä itseään. Hän pelaa ja antaa kaikkensa Romalle. Myöhemmin tulee aika miettiä.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A