Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Keskikenttäpelaaja lähtökuopissa – Saako Arsenal vihdoin tahtonsa läpi?

Douglas Luiz, Aston Villa.
AOP

Arsenalin kerrotaan olevan valmis päästämään Thomas Parteyn muihin maisemiin tammikuun siirtoikkunan aikana. Parteyn myynnillä pyritään lähteiden mukaan tekemään tilaa Douglas Luizin hankinnalle.

Arsenalin uutisoidaan olevan valmis päättämään yhteistyön Thomas Parteyn kanssa. Viime kaudella loistavia otteita esittänyt ghanalainen on näin ollen päätymässä kauppatavaraksi tammikuun siirtoikkunassa.

Partey on tuskaillut kuluvalla sesongilla pelikuntonsa kanssa ja hänen on määrä matkustaa Ghanan mukana alkuvuodesta järjestettävään Afrikan mestaruusturnaukseen. Daily Mirror kertoo, että Tykkimiehet ovat valmiita laittamaan pelaajan kauppatavaraksi ja hänen korvaajakseen kaavaillaan Aston Villaa edustavaa Douglas Luizia.

Arsenal on ollut jo pidemmän aikaa Luizin kintereillä ja lontoolaiset ovat jättäneet raporttien mukaan tästä aiemmin jo kolme tarjousta. Villa on hylännyt jokaisen ehdotuksen, joten Arsenalin on todennäköisesti lyötävä valtava määrä puntia pöydälle saadakseen muutettua keskikenttäpelaajan nykyisen työnantajan mielen.

Brasilian maajoukkuerinkiin kuuluva Luiz on kuulunut tälläkin kaudella Villan tärkeimpien pelaajien joukkoon. 25-vuotias Luiz on pelannut 13 valioliigaottelua, joiden aikana hän on tehnyt viisi maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset