Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcan kapellimestarille ylistystä: ” Yksi parhaista pelaajista, joita olen koskaan nähnyt tuolla pelipaikalla”

Frenkie de Jong, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelona pelaa jokseenkin ailahtelevaa kautta. Kuten aiemmin uutisoimme, joukkue selvitti tiensä jatkoon Mestarien liigassa, mutta peli on tökkinyt kotimaan kentillä. Terveystilanteen parantumisen myötä joukkueelta on kuitenkin lupa odottaa jatkossa enemmän.

Xavi Hernandezin luotsaama FC Barcelona on kärsinyt tällä kaudella useamman avainpelaajan poissaolosta. Muun muassa Ronald Araujo, Pedri, Robert Lewandowski ja Raphinha ovat olleet aiemmin sivussa.

Kaikki edellä mainituista ovat tällä hetkellä pelikunnossa, mutta vahvuudesta puuttuu ykkösmaalivahti Marc-Andre ter Stegen ja keskikentän työmyyrä Gavi.

Barca sai hiljattain kuitenkin hyviä uutisia, kun Frenkie de Jong toipui jälleen pelikuntoon. Hollannin maajoukkuemies oli loistavalla pelipäällä tiistaina, kun Blaugrana kaatoi FC Porton Mestarien liigassa.

Barcan ensimmäisestä maalista vastannut Joao Cancelo hehkutti de Jongia ottelun jälkeen melkoisin ylisanoin.

– Haluan sanoa jotain Frenkie de Jongista. Hän on yksi parhaista pelaajista, joita olen koskaan nähnyt tuolla pelipaikalla. Hän tekee pelatessaan merkittävän eron ja olemme todella iloisia, että hän on jälleen mukana, Cancelo kommentoi Barca News Networkin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga