Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Galatasaray ja ManU tasasivat pisteet: A-lohkon toinen jatkopaikka täysin avoinna

UCL-pallo
Unsplash

Galatasarayn ja Manchester Unitedin välinen Mestarien liigan ottelu päättyi 3-3 tasatulokseen. Molempien joukkueiden jatkohaaveet ovat edelleen hengissä ennen lohkovaiheen päätöskierrosta.

Galatasaray aloitti odotetusti hurjalla temmolla kotonaan Manchester Unitedia vastaan. Englantilaiset olivat pakotettuja vetäytymään kohti omaa maaliaan ottelun alkuhetkillä Galatasarayn dominoidessa kenttätapahtumia.

ManU sai juonesta vähitellen kiinni ja siirtyi johtoon Alejandro Garnachon osumalla. Bruno Fernandes lisäsi vieraiden johtoa hetkeä myöhemmin ja kaikki näytti sujuvan valkoisessa peliasussa esiintyneen Unitedin suunnitelmien mukaan. Galatasaray tuli maalin päähän Hakim Ziyechin vapaapotkuosumalla, jonka jälkeen painopiste kääntyi jälleen kohti vieraiden maalia.

Taukoa lähdettiin viettämään Unitedin 2-1 vierasjohdossa. Scott McTominay lisäsi ManU:n johtoa toisen jakson alussa, mutta Galatasaray ei suostunut luovuttamaan.

Ziyech niittasi ottelun toisensa vapaapotkusta Unitedin maalia vartioineen Andre Onanan suosiollisella avustuksella. Kamerunilaisvahti suti kaukaa tulleen yrityksen verkon perukoille. Tämän jälkeen voimasuhteet kääntyivät lähes täysin isäntien hyväksi.

Tasoitusmaali roikkui pitkään ilmassa ja lopulta Kerem Aktürkoğlu latasi 3-3 loppulukemat. Tasatuloksen myötä kummankin joukkueen jatkopaikka on kaikkea muuta kuin selviö ennen lohkovaiheen päätöskierrosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga