Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona eteni UCL:n 16 parhaan joukkoon: “Osoitimme todellista voittajan mentaliteettia”

Xavi Hernandez, päävalmentaja, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelona selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon kaadettuaan FC Porton 2-1 lukemin. Pudotuspeleihin eteneminen oli katalaanien minimitavoite, sillä joukkueen matka tyssäsi viime vuonna alkulohkoon.

FC Barcelona vei viime kaudella La Ligan mestaruuden nimiinsä, mutta tulosta ei tullut toivotulla tavalla Euroopan kentillä. Mestarien liigassa pelit päättyivät alkulohkovaiheeseen, eikä menestystä irronnut Eurooppa-liigassakaan.

Tämän kauden UCL:ssä joukkueen minimitavoite olikin seuraavalle kierrokselle eteneminen. Xavi Hernandezin ryhmä onnistui tässä voitettuaan Porton tiistaina värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Pisteet irtosivat kaikkea muuta kuin helposti, sillä Barca joutui ottelussa takaa-ajoasemaan. Espanjalaisten päävalmentaja Xavi Hernandez oli luonnollisesti tyytyväinen jatkopaikan varmistuttua.

– Olemme päässeet 16 parhaan joukkoon, ja pelasimme kauttaaltaan hyvän ottelun. Olen iloinen seuran puolesta, sillä tämä oli todella tärkeä voitto perinteikästä huippujoukkuetta vastaan.

– Mielestäni osoitimme todellista voittajan mentaliteettia tavalla, jolla reagoimme tappioasemaan. Oli tärkeää saada aikaan nopea tasoitus ja toisella jaksolla pelaamisemme oli hyvällä tasolla.

– Puoliajalla sanoin pelaajilleni, että heidän on oltava rohkeampia ja kehotin heitä ottamaan oikeita riskejä tuodessaan palloa ylöspäin.

– Ja mitä tulee Iñaki Peñaan – hän oli poikkeuksellinen. João Félix tarvitsi tuon maalin. Se oli tärkeä hänelle. On silti totta, että jos olisimme käyttäneet tilaisuutemme tehokkaammin, tulos olisi toisenlainen.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga