Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester United matkaa todelliseen hornankattilaan: “Me tiedämme, että voimme voittaa”

Erik ten Hag, päävalmentaja, Manchester United.
AOP

Manchester United on tänään kovan haasteen edessä, kun joukkue matkaa Turkkiin Galatasarayn vieraaksi. Punaisten manageri Erik ten Hag odottaa vihamielistä vastaanottoa, mutta uskoo joukkueensa kestävän paineet.

Mestarien liigan A-lohkossa pelataan kovien panosten ottelu, kun Manchester United saa vastaansa Galatasarayn.

Manchesterissä oltiin todennäköisesti suhteellisen tyytyväisiä arvontatuloksiin ennen lohkovaiheen alkamista, mutta totuus on lyönyt vasten kasvoja neljän ottelukierroksen jälkeen.

United on lohkon hännillä kolmella pisteellä.

Edellisessä ottelussa ManU kärsi kirvelevän tappion FC Kööpenhaminaa vastaan, joka oli kuin toisintoa aiemmasta Galatasaray-kohtaamisesta.

Unitedille tarjoutuu tänään revanssin paikka ja pelissä on myös seuran ylpeys, sillä tappioon ei ole yksinkertaisesti varaa.

Erik ten Hagin mukaan joukkueessa vallitsee kaikesta huolimatta luottavainen tunnelma.

– Me tiedämme, että voimme voittaa ja olemme itsevarmoja, ten Hag totesi BBC:n mukaan.

– Viimeisissä liigassa pelaamissamme vierasotteluissa on niin ikään vallinnut vihamielinen tunnelma, mutta olemme pelanneet hyvin. Olemme pysyneet rauhallisina ja keskittyneinä.

– Tämä joukkue kohtasi viime vuonna Barcelonan (Eurooppa-liigassa), joten tiedämme, miten käsitellä paineita. Olen varma, että näen kentällä itsevarman joukkueen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga