Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madrid ja Napoli järjestivät todellisen ilotulituksen – Bellingham ilmiliekeissä: “Hän on lahja jalkapallolle”

Jude Bellingham, Real Madrid.
AOP

Mestarien liigassa nähtiin keskiviikkona melkoinen maalijuhla, kun Real Madrid kukisti Napolin lukemin 4-2. Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli jälleen kerran Jude Bellingham. Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ylisti nuorukaisen esitystä.

Real Madridin ja Napolin kohtaamisesta muodostui kiihkeä kamppailu, joka päättyi lopulta espanjalaisten 4-2 voittoon. Giovanni Simeone avasi maalihanat yhdeksännellä minuutilla päästyään sohimaan pallon verkkoon lähietäisyydeltä.

Realin vastaus nähtiin kuitenkin nopeasti, kun mahtavassa vireessä oleva Rodrygo laukoi pelin tasoihin kaksi minuuttia myöhemmin. Jude Bellingham puski isännät johtoon David Abalan keskityksestä, jonka jälkeen tauolle siirryttiin valkopaitojen 2-1 johdossa.

Frank Anguissa tasoitti ottelun toisella puoliajalla, mutta tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Superlupaava Nico Paz vei Realin edelle ja Joselu viimeisteli pelin loppulukemat lisäajalla Bellinghamin esityöstä.

Los Blancosin manageri Carlo Ancelotti hehkutti jälleen kerran loistaneen Bellinghamin otteita.

– Hän jatkaa yllättämistään joka päivä. Hän on lahja jalkapallolle. Olemme todella tyytyväisiä häneen. Hän on erittäin vakava nuorukainen. Hänellä on hyvä suhde muiden kanssa, mutta hänen täytyy parantaa espanjaansa. Kukaan ei ole täydellinen, Ancelotti veisteli Football Espanalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga