Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Brighton pyrkii varmistamaan jatkopaikkansa loukkaantumissuman keskellä: “En pidä tekosyistä”

Brighton
Pixabay

AEK Ateena ja Brighton & Hove Albion kohtaavat tänään Eurooppa-liigan B-lohkon viimeistä edeltävällä ottelukierroksella. Brightonin manageri Roberto De Zerbi kehottaa joukkuettaan nauttimaan kahdessa kilpailussa pelaamisen asettamista haasteista.

Brighton kohtaa torstaina Kreikan pääkaupungissa AEK Ateenan ja pyrkii varmistamaan paikkansa Eurooppa-liigan seuraavassa vaiheessa. Albionin tehtävää ei kuitenkaan auta runsas loukkaantumislista, mutta joukkueen päävalmentaja Roberto De Zerbi vakuuttaa, että ryhmässä on tarpeeksi laatua menestyä Euroopassa ja kotimaan kentillä.

– En pidä tekosyistä. Olen keskittynyt Eurooppa-liigaan, mutta tavoite on sama tässä kilpailussa kuin Valioliigassa. Kun pelaamme, meidän on taisteltava ja annettava parhaamme. Se on meille haaste, mutta loukkaantumiset eivät ole tekosyy. Olemme tarpeeksi hyviä kilpailemaan Eurooppa-liigassa ja Valioliigassa, De Zerbi tuumi.

– Uskon, että olemme saavuttamassa parhaan mahdollisen henkisen tasomme. Näytimme hienoa mentaliteettia Nottingham Forestia vastaan. Olimme 90 minuuttia vaikeuksissa, mutta onnistuimme voittamaan. Fanimme olivat hyvin iloisia, kuten me kaikki. Meidän on rakastettava tätä haastetta.

Brighton on ennen illan peliä lohkonsa toisella sijalla. Marseille pitää kärkipaikkaa hallussaan yhden pisteen erolla englantilaisiin.

Lähde: SussexWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga