Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

PSG:n ja Newcastlen välisen ottelun tuomarityöskentely jakaa mielipiteitä: “Yksi häpeällisimmistä tuomioista, joita olen nähnyt”

Newcastle United
Pixabay

Paris Saint-Germainin ja Newcastle Unitedin tiistainen kamppailu päättyi 1-1 tasalukemiin. Magpies oli matkalla kohti arvokasta vierasvoittoa, mutta pariisilaiset tulivat tasoihin lisäajalla tuomitun rangaistuspotkun ansiosta. Entinen valioliigapelaaja Jermaine Jenas kritisoi voimakkain sanankääntein tuomarin päätöstä viedä pallo pilkulle.

Newcastle United oli ajoittain täysin mankelissa Paris Saint-Germainin vieraana. Ruotsalaishyökkääjä Alexander Isakin ensimmäisellä puoliajalla syntynyt maali näytti kuitenkin riittävän Harakoille täyteen pistepottiin.

Lisäajan kahdeksannella minuutilla nahkakuula vietiin pilkulle tuomariston katsottua Newcastlen Tino Livramenton pelanneen palloa kädellä omalla rangaistusalueellaan. Kylian Mbappe latasi pelin tasoihin, jonka jälkeen ottelu päättyi pistejakoon.

Entinen valioliigapelaaja Jermaine Jenas oli raivoissaan pelin ratkaisseesta tuomaripäätöksestä.

– Tuo oli yksi häpeällisimmistä tuomioista, joita olen nähnyt todella pitkään aikaan. Kaikki pelaajien tekemä työ ja ottelun aikana kuluttama energia valui hukkaan tuon päätöksen takia, Jenas latasi Eurosportin mukaan.

– Tilanteessa oli helposti nähtävillä, kuinka pallo osui hänen (Livramento) rintaan, jonka jälkeen se kosketti hänen käsivarttaan. Mitä hänen olisi pitänyt tehdä? Sitoa kätensä selkänsä taakse? Rehellisesti sanottuna, olen raivoissani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga