Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Entinen ManU-pelaaja lyttää vanhan seuransa esityksen: “Tämä oli täysin järjetön ottelu”

Paul Scholes
AOP

Galatasarayn ja Manchester Unitedin välinen Mestarien liigan ottelu puhuttaa edelleen. Paul Scholes oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen entisen seuransa pelaamiseen 3-3 lukemiin päättyneessä kamppailussa.

Manchester United hukkasi kahteen kertaan johtoasemansa Galatasarayn vieraana, eikä onnistunut hakemaan elintärkeää vierasvoittoa. Myös Galatasarayn paikka kuudentoista parhaan joukossa on tasurin myötä vaarassa, joten toisen jatkajan paikka on täysin avoinna ennen päätöskierrosta.

ManU:n täytyy päätöskierroksella ottaa pisteitä Bayern Muncheniltä, joka ei totuuden nimissä näytä kovinkaan todennäköiseltä. Entinen United-pelaaja Paul Scholes lyttäsi vanhan seuransa keskiviikkoisen esityksen maanrakoon.

– Kyse on pelitapahtumien hallitsemisesta. Kuulostan rikkinäiseltä levyltä, sillä olen sanonut tämän ennenkin. Heiltä puuttuu johtajuutta. Luulisi, että sitä löytyisi, kun katsoo joukkueen pelaajia. Lindelöf (Victor) edustaa Ruotsia ja Maguire (Harry) Englantia. Keskusta oli koko ottelun ajan avoinna. Pelaajat pystyivät vain juoksemaan läpi, Scholes kommentoi Eurosportin mukaan.

– Se laatu, joka Unitedilla on hyökkäyksessä, tarjoaa aina mahdollisuuden vastaiskuille. Heidän täytyy kuitenkin varmistaa, että he pysyvät yhtenäisinä. Ottelua pelattiin päästä päähän. He eivät tarvinneet sellaista johtoasemassa. Tämä oli täysin järjetön ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga