Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Serie A-tähden tilanteesta paljastus! – “Haaveilee edelleen pelaavansa Real Madridissa”

Khvicha Kvaratskhelia, Napoli.
AOP

Napolin laitahyökkääjä Khvicha Kvaratskhelian isä väittää poikansa haaveilevan tulevaisuudessa siirtymisestä Real Madridiin.

Khvicha Kvaratskhelia on ollut todellinen ilmestys sen jälkeen, kun hän siirtyi Napoliin kesällä 2022. Hän on tehnyt 60 ottelussa 18 maalia ja 22 syöttöpistettä ja herättänyt kiinnostusta useimmista Euroopan jättiseuroissa.

Valioliigan jättiläiset Chelsea, Manchester City, Manchester United ja Newcastle United lähettivät kaikki hiljattain kykyjenetsijöitä tarkkailemaan Kvaratskheliaa maajoukkuetauolla. Laitahyökkääjän isä, Badri Kvaratskhelia kuitenkin uskoo, että hänen poikansa haaveilee siirrosta Real Madridiin.

– Khvichalle pelaaminen Real Madridia vastaan oli erityistä, vanhempi Kvaratskhelia kertoi Napolin hävittyä espanjalaisille 4-2 keskiviikkona.

– Hän on aina haaveillut ja olen vakuuttunut, että hän haaveilee edelleen pelaavansa Real Madridissa. Perheessäni kaikki kannustavat Los Blancosia, paitsi minä. Tästä syystä ottelu oli hänelle hyvin erityinen.

Lähteiden mukaan edellä mainittujen seurojen lisäksi myös FC Barcelona, Bayern München ja Paris Saint-Germain ovat niin ikään halukkaita tarjoamaan Kvaratskhelialle sopimusta. Napolin uutisoidaan kuitenkin olevan rauhallisin mielin ja seurassa on vakaa usko siihen, ettei georgialaistähti ole siirtymässä muualle lähiaikoina.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga