Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca ja Atletico kohtaavat – Entiset joukkuetoverit sanasodassa: “Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä”

Joao Felix, FC Barcelona.
AOP

La Ligassa pelataan sunnuntaina kiinnostava kohtaaminen, kun FC Barcelona isännöi Atletico Madridia. Suurin mielenkiinto kohdistuu Barcan Joao Felixiin, joka edusti viime kaudella Atleticoa.

Kuten hyvin tiedetään, Joao Felix siirtyi syyskuussa lainasopimuksella Atletico Madridista FC Barcelonaan. Portugalilaisen on määrä palata kuluvan kauden jälkeen takaisin Metropolitanolle, jos hänen diilistään ei tehdä pysyvää.

Hyökkääjä on todennäköisesti sunnuntaina tulessa, kun Barca kohtaa Atleticon kotikentällään. Näin ollen Felix pääsee luultavasti kohtaamaan useamman entisen joukkuetoverinsa. Atleticoa edustava Antoine Griezmann kommentoi hiljattain Felixin siirtoa.

– Loppujen lopuksi tänne saapuessasi tiedät enemmän tai vähemmän, millainen valmentaja on ja millainen joukkue on. Joko sopeudut ja teet töitä paikkasi eteen tai sitten asiat eivät toimi kohdallasi.

– Oli aikoja, jolloin Joao pärjästi erittäin hyvin, mutta sinun täytyy olla johdonmukainen. Jossain vaiheessa hän väsyi, eikä kenties nähnyt itseään täällä.  Hän halusi lähteä ja seura oli valmis luopumaan hänestä.

Felix vastaa nyt median välityksellä Griezmannin väitteisiin.

– Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. On asioita, jotka olisin voinut tehdä paremmin, mutta kyse ei ollut pelkästään minusta. Tämä oli monen tekijän summa, Felix toteaa Barca Universalin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga