Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligan kärkitaistelusta muodostumassa äärimmäisen jännittävä – Girona jatkoi yllätyksiään!

Girona
Pixabay

La Liga-kautensa mahtavasti aloittanut Girona jatkoi voittokulkuaan lauantaina, kun vastaan asettunut Valencia kaatui 2-1 lukemin. Girona säilytti kolmen pisteen myötä asemansa sarjan kärjessä.

La Ligan piikkipaikalla edelleen keikkuva Girona otti odotetusti kenttätapahtumat haltuunsa Valenciaa vastaan. Kotijoukkueen pelaaminen oli kuitenkin tehotonta ja parhaalle maalintekosektorille murtautuminen tuotti tuskaa.

Valencia, joka oli avausjaksolla pelillisesti selkeästi alakynnessä, vastasikin parhaista tilanteista. Tauolle siirryttiin kuitenkin maalittomassa tasatilanteessa. Toinen jakso sai vieraiden kannalta parhaan mahdollisen startin, kun Hugo Duro vei Valencian 1-0 johtoon.

Ottelu näytti päättyvän vierasvoittoon, mutta loistavaa kautta pelaava Girona ei suostunut luovuttamaan. Christian Stuani toi Gironan tasoihin 82. minuutin kohdalla Yan Couton esityön jälkeen.

Isännät olivat kaikkea muuta kuin tyytyväisiä tasatulokseen ja rummuttivat hyökkäyksiä hurjalla tahdilla kohti Valencian maalia. Lopulta kova yritys palkittiin, kun Stuani sinetöi ottelun toisen maalinsa.

Peli päättyi Gironan 2-1 voittoon, jonka myötä joukkue jatkaa La Ligan ykkösenä kolmen pisteen erolla Real Madridiin nähden. Madridilla on kuitenkin mahdollisuus nousta samaan pistemäärään voittamalla parhaillaan käynnissä olevan Granada-ottelun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga