Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Arsenalille ja ManU:lle märkä rätti? – Serie A-tähti päättänyt jatkostaan? – “Näen urani jatkuvan täällä”

Dusan Vlahovic, Juventus.
AOP

Dusan Vlahovicin nimi on pyörinyt pitkään siirtohuhuissa. Juventusta edustavaa serbihyökkääjää on linkitetty useampaan valioliigaseuraan. Entinen Fiorentinan maalitykki ottaa nyt julkisesti kantaa tulevaisuuteensa.

Juventuksen hyökkääjän Dusan Vlahovicin jatkosta on esitetty erilaisia arvioita. Miehen on uskottu olevan tyytymätön elämäänsä Torinossa ja haaveilevan seuran vaihtamisesta. Arsenalin ja Manchester Unitedin tiedetään tarkkaillevan maalinsylkijän tilannetta.

Lähteet kertovat, että kummankin seuran edustajat ovat matkustaneet Italiaan neuvottelemaan kauppojen mahdollisuudesta. Juve on aikaisemmin pyrkinyt kiinnittämään hyökkääjänsä pidemmäksi aikaa uusitulla sopimuksella, mutta toistaiseksi asia ei ole edennyt seuran toivomalla tavalla.

Vlahovic vihjaa kuitenkin mahdollisen jatkon puolesta.

– Minulla on edelleen kaksi ja puoli vuotta sopimustani jäljellä, joten meillä ei ole kiire. Giuntoli (Cristiano, Juventuksen urheilutoimenjohtaja) ja agenttini ovat kuitenkin jo aloittaneet keskustelut. Jatkan mielelläni täällä.

– Pelaan yhdessä maailman tärkeimmissä seuroissa, josta olen ylpeä. Toistaiseksi näen urani jatkuvan täällä.

Vlahovic otti kantaa myös hänen ympärillään kesällä velloneisiin siirtospekulaatioihin.

– Kesä ei poikennut tavallisesta ja mielestäni mitään ei tapahtunut. Olen koko ajan pysynyt rauhallisena ja keskittyneenä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A