Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Useammat valioliigaseurat Bundesliigan sensaation kintereillä!

Serhou Girassy (vas.), Maximilian Arnold (oik.)
AOP

Serhou Guirassy on ollut tällä kaudella fantastisessa vireessä. Guinealaishyökkääjä on mättänyt 10 pelaamassaan bundesliigaottelussa käsittämättömät 15 maalia, jonka myötä hänen palveluksensa ovat alkaneet kiinnostaa ympäri Eurooppaa.

Stuttgartia edustava Serhou Guirassy on ollut yksi tämän kauden suurimmista sensaatioista. 27-vuotias kärkipelaaja on ollut häkellyttävässä iskussa ja hänen nimensä komeilee Bundesliigan maalipörssin toisella sijalla Harry Kanen jälkeen.

Stade Rennaisista tämän vuoden tammikuussa pysyvällä siirrolla saapuneen Guirassyn sopimukseen on lähteiden mukaan kirjattu noin 15 miljoonan punnan ulosostotopykälä. Miehen voimassa oleva sopimus kestää vuoteen 2026 asti.

90minin saamien tietojen perusteella useampi valioliigaseura on maaliahneen Guirassyn kintereillä. Hyökkääjää on linkitetty viime päivien aikana Manchester Unitediin, mutta tämän lisäksi myös Brentford, Bournemouth ja Crystal Palace tarkkailevat hänen tilannettaan.

Guirassy aloitti peliuransa Ranskassa ennen siirtoaan Bundesliigaan. Tällä hetkellä kaikki merkit puhuvat sen puolesta, että ura on kuitenkin jatkumassa Britteinsaarilla. Guirassyn markkina-arvo on Transfermarktin viimeisen arvion mukaan 40 miljoonaa euroa. Pelaaja tulee tuskin vaihtamaan maisemaa alle kyseisen summan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga