Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid takaisin sarjakärkeen – Ancelotti kehui keskikentän syöttökonetta: “Hän on ainutlaatuinen”

Toni Kroos, Real Madrid.
AOP

Real Madrid nousi takaisin La Ligan kärkeen ottamalla tärkeän 2-0 voiton Granadasta. Ottelun maaleista vastasivat Brahim Diaz ja Rodrygo, mutta Carlo Ancelotti jakoi pelin jälkeen erityiskiitokset Toni Kroosille.

Real Madrid oli tyly isäntä Granadalle La Ligan lauantain ottelukierroksella. Piskuinen vierasjoukkue ei ole pystynyt tällä kaudella venymään suuriin yllätyksiin, eikä sellaista nähty viikonloppunakaan. Real määritti odotetusti kenttätapahtumia mielensä mukaan, eikä ottelun paremmasta joukkueesta jäänyt pienintäkään epäselvyyttä.

Brahim Diaz aloitti maalinteon 26. minuutilla saatuaan kauniin läpisyötön Toni Kroosilta. Hienoon maalivireeseen yltynyt Rodrygo lisäsi isäntien johtoa tunnin kohdalla, jonka myötä ottelu päättyi Los Blancosin 2-0 voittoon.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kehui ottelun jälkeen ensimmäiseen maaliin syötön tarjonneen Kroosin panosta.

– Hän on ainutlaatuinen, sillä hän ei anna harhasyöttöjä ja tekee aina oikeita päätöksiä. Hän on keskikenttäpelaaja, joka haluaa palloa. Hänen parhaita ominaisuuksiaan ovat kontrolli ja kyky ohjata tapahtumia. Toni Kroos on korvaamaton, jopa silloin kun hän ei pelaa, Ancelotti kommentoi Football Espanan mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga