Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Arsenal jättilupauksen kintereillä – Nähdäänkö kaupat tammikuussa?

Benjamin Sesko, RB Leipzig.
AOP

Arsenal pyrkii lähteiden mukaan vahvistumaan Benjamin Seskolla tammikuun siirtoikkunassa. Slovenialaispelaaja ei ole saanut toivomallaan tavalla peliaikaa RB Leipzigin paidassa.

Mikel Arteta haluaa hankkia laadukkaan hyökkääjän kesken kauden. CaughtOffside kertoo lontoolaisseuran pitävän RB Leipzigissa pelaavaa Benjamin Seskoa yhtenä mahdollisena vaihtoehtona.

20-vuotias Sesko on pärjännyt RB Leipzigissa kohtuullisen hyvin, vaikka ei ole saanut tällä kaudella säännöllisesti peliaikaa. Hyökkääjä on toistaiseksi tehnyt kuusi maalia 18 ottelussa kaikki kilpailut huomioituna. Vastuun vähyys selittyy osittain Lois Opendan mahtavalla vireellä.

On mielenkiintoista nähdä, pystyykö Sesko taistelemaan itsensä aloituskokoonpanoon tulevina viikkoina.

24 miljoonalla Red Bull Salzburgista Leipzigiin siirtynyt slovenialaishyökkääjä on korkealle arvostettu pelaaja ympäri Eurooppaa ja hänelle povataan valoisaa tulevaisuutta. Seskolla on kaikki ominaisuudet kehittyä huippuluokan maalintekijäksi, ja siirto Arsenaliin voisi olla hänelle houkutteleva vaihtoehto.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Seskon kintereillä on riittänyt kuhinaa aiemminkin. Lupaavaa nuorukaista linkitettin jo kesällä Valioliigaan, mutta tuolloin kaupat jäivät syntymättä. Jos Gunners pystyy lupaamaan riittävästi peliaikaa, on Sesko todennäköisesti valmis harkitsemaan siirtoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga