Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Vahvavireinen Arsenal kohtaa Wolverhamptonin: “En voisi olla ylpeämpi…”

Arsenal
Pixabay

Arsenal on ollut tällä kaudella uskomattomassa vireessä. Joukkueen kapteeni Martin Odegaard kertoo ennen lauantaina pelattavaa Wolverhampton-kamppailua olevansa ylpeä viimeaikaisista tuloksista.

Mikel Artetan käskyttämä Arsenal on pelannut toistaiseksi vahvan syyskauden. Tykkimiehet pitävät Valioliigan kärkipaikkaa hallussaan pisteen erolla Manchester Cityyn. Pelaaminen on toiminut hienosti myös Mestarien liigassa, ja joukkue on varmistanut jo paikkansa 16 parhaan joukossa.

Hyvänä näytteenä joukkueen viimeaikaisesta vireestä toimii keskiviikkona Lensistä irronnut selkeä 6-0 voitto. Gunners kohtaa lauantaina Valioliigassa Wolverhamptonin ja ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki. Arsenalin kapteeni Martin Odegaard kertoi mietteitään seuran verkkosivuilla.

– Minun on sanottava, että tähänastinen Mestarien liigan taipaleemme on ollut todella vaikuttava. Erityisesti kotona, ja haluamme jatkaa sitä. Olemme myös Valioliigan kärjessä, enkä voisi olla ylpeämpi ollessani tämän pelaajaryhmän kapteeni.

– Olen sanonut monta kertaa, miten hienoa on pelata tässä seurassa ja toimia kapteenina. Pelaaminen upeiden kannattajiemme edessä on sanoin kuvaamattoman hienoa. Rakastan tätä joukkuetta, rakastan tätä seuraa ja rakastan sitä, mitä teemme. On mahtavaa olla osa tätä kaikkea, ja olen innoissani tulevasta.

– Keskittymisemme on täysin tässä päivässä ja pyrimme antamaan kaikkemme Wolvesia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga