Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastle saa vieraita Manchesteristä – Unitedin jättihankinnalla kasvojen pesun paikka?

Newcastle United
Pixabay

Newcastle kohtaa Manchester Unitedin lauantain valioliigakierroksen viidennessä pelissä. Ottelussa kohtaa todennäköisesti kaksi täysin päinvastaisessa tilanteessa olevaa maalivahtia, kun huippuvireinen Nick Pope ottaa mittaa ailahtelevasti pelanneesta Andre Onanasta.

Valioliigassa nähdään lauantaina etukäteen ajateltuna mielenkiintoinen kamppailu, kun Newcastle saa vieraita Manchesteristä. Vahvan ottelun Mestarien liigassa PSG:tä vastaan pelannut Newcastle lähtee otteluun hyvässä tilanteessa ja etenkin joukkueen maalia vartioinut Nick Pope on ollut viime aikoina vakuuttavassa vireessä.

Pope piti paikoitellen joukkuettaan yksin pystyssä Parc des Princesillä ottelussa. Newcastlen päävalmentaja Eddie Howe hehkutti Popen otteita kyseisessä pelissä.

– Jotkut hänen Pariisissa tekemistään torjunnoista olivat parhaimpia, mitä olen koskaan nähnyt. Toisella puoliajalla oli yksi tilanne, josta näytti syntyvän maali. Hän venytti kätensä pallon tielle kuin tyhjästä ja esitti ilmiömäisen pelastuksen, Howe ylisti Shields Gazetten mukaan.

– Me todella tarvitsimme häntä tuossa ottelussa ja tässä vaiheessa kautta tarvitsemme kaikilta tasonnostoa. Hän oli mahtava myös Chelseaa vastaan.

ManU:n maalia tällä kaudella vartioinut Andre Onana on ollut Valioliigassa kelpo vireessä, mutta Mestarien liigassa taakse on uponnut helppoja maaleja. Kamerunilaiselle tarjoutuukin todennäköisesti lauantaina todellinen kasvojen pesun paikka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga