Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcan tähti saanut tarjouksia Lähi-Idästä – Jatkuuko matka tammikuussa?

Marcos Alonso
AOP

FC Barcelonan riveihin on odotettavissa jonkin verran muutoksia tammikuun siirtoikkunassa. Yhtenä mahdollisena lähtijänä pidetään Marcos Alonsoa, jonka palvelukset kiinnostavat muun muassa Saudi-Arabiassa. Kokenut espanjalainen on jäänyt tällä kaudella pieneen rooliin.

Xavi Hernandez uudisti FC Barcelonan puolustusta edellisen siirtoikkunan aikana hankkimalla muun muassa Joao Cancelon ja Inigo Martinezin. Uusien pelaajien mukaantulon myötä joukkueen hierarkiassa on tapahtunut muutoksia. Yksi pelaajista, jotka ovat joutuneet tottumaan pienentyneeseen rooliin on Marcos Alonso.

Viime vuoden syyskuussa Barcelonaan saapunut Alonso on pelannut toistaiseksi neljässä La Liga-ottelussa, mutta tarjolla on ollut vain jämäminuutteja. Mestarien liigassa vastuuta on irronnut hieman enemmän, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ettei Kataloniassa juurikaan lasketa Alonson varaan.

Hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan Alonso on saanut tarjouksia nimeämättömiltä saudiarabialaisseuroilta. Puolustaja ei ole kuitenkaan huhujen perusteella kiinnostunut vaihtamaan seuraa tammikuun aikana, vaan hänen uskotaan haluavan pelata sopimuksensa loppuun Barcan kanssa.

Alonson nykyinen kontrahti umpeutuu ensi kesänä, eikä katalonialaisseuran uskota olevan aikeissa sorvata kokeneelle puolustajalle jatkopahvia.

Lähde: Barca Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga