Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atleticon tähtivahti ryöpytti omiaan Barca-tappion jälkeen: “Aloitimme huonosti ja he rankaisivat meitä”

Jan Oblak, Atletico Madrid.
AOP

FC Barcelona ja Atletico Madrid kohtasivat sunnuntaina pitkään odotetussa La Ligan huippukamppailussa. Ottelu ratkesi Joao Felixin ensimmäisellä puoliajalla syntyneeseen osumaan.

FC Barcelonan ja Atletico Madridin välisestä ottelusta ei puuttunut tunnetta.

Lainasopimuksella Barcaa edustava Joao Felix oli odotusten mukaisesti merkattu pelaaja. Portugalilainen otti useamman kerran verbaalisesti yhteen entisten joukkuetovereidensa kanssa.

Etenkin Atleticon keskuspuolustuksessa luutinut Jose Maria Gimenez oli jatkuvasti Felixin iholla ja kävi tämän kanssa useamman lämminhenkisen keskustelun.

Felix sai lopulta viimeisen naurun onnistuttuaan maalinteossa ottelun 28. minuutilla. Portugalilaistähti viimeisteli tyylikkäästi puolittaisen läpiajon jälkeen ja tuuletti antaumuksella vanhaa seuraansa vastaan syntynyttä osumaa.

Peli päättyi näihin lukemiin, joka oli Atleticolle raju pettymys. Colchonerosin maalia tuttuun tapaan vartioinut Jan Oblak ruoti omiensa esitystä taiston tauottua.

– Tämä sattuu, koska uskon, että jos olisimme olleet hereillä ensimmäisellä puoliajalla, meillä olisi ollut mahdollisuus. Aloitimme huonosti ja he rankaisivat meitä, Oblak totesi Football Espanan mukaan.

– En tiedä, mistä oli kyse, mutta kukaan meistä ei ollut hyvä ensimmäisellä puoliajalla. Kukaan ei halunnut palloa, joka on sääli. Jos olisimme pelanneet alusta asti kuten toisella puoliajalla, meillä olisi ollut mahdollisuutemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga