Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cityn tähti lähtökuopissa? – Fabrizio Romano: “Kahdeksan kuukautta on pitkä aika…”

Jack Grealish, Manchester City.
AOP

Jack Grealishin tilanne Manchester Cityssä puhuttaa. Viime kaudella tärkeässä roolissa ollut englantilainen on pudonnut käytännössä penkkimiehen rooliin Jeremy Dokun saapumisen jälkeen. Asiantuntija Fabrizio Romano ottaa kantaa Grealishin tulevaisuudennäkymiin.

Manchester Cityn laitahyökkääjä Jack Grealish on uudessa tilanteessa. Englannin maajoukkuemies on menettänyt paikkansa taivaansinisten avauskokoonpanossa Jeremy Dokun mukaantulon jälkeen.

Tuulennopea Doku on ollut loistavassa iskussa syyskaudella ja tällä hetkellä Pep Guardiola tuntuu luottavan nuoreen belgialaiseen enemmän kuin Grealishiin. Jalkapallomaailman asioista hyvin perillä olevan Fabrizio Romanon mukaan Grealish ei kuitenkaan suunnittele seuranvaihtoa.

– Kahdeksan kuukautta on todella pitkä aika jalkapallossa, mutta tästä huolimatta ilmassa ei ole mitään negatiivista liittyen Jack Grealishin asemaan Man Cityssä. Hän on osa seuran tulevaisuudensuunnitelmia ja hänen keskittymisensä on täysin Cityssä, Romano kertoi CaughtOffsiden mukaan.

Guardiola kertoi aiemmin toivovansa Grealishin reagoivan tilanteeseen oikealla tavalla, jotta hän saisi itsestään parhaan irti. Englantilaisen asema ei näytä tällä hetkellä uhatulta, mutta säännöllinen peliaika on luonnollisesti tärkeä asia myös ensi kesänä pelattavia EM-kilpailuja silmällä pitäen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset