Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta ottaa kantaa huippuvahdin lähtöhuhuihin: “Hän haluaa pelata”

Aaron Ramsdale
AOP

Aaron Ramsdalen jatkoa Arsenalissa on kyseenalaistettu viimeisten päivien aikana. David Rayan taakse lontoolaisjoukkueen hierarkiassa pudonnut Ramsdale on ollut etenkin Newcastlen kiikarissa. Tykkimiesten päävalmentaja Mikel Arteta toivoo englantilaisen jatkavan Emiratesilla.

Mikel Arteta painottaa, että hän haluaa maalivahti Aaron Ramsdalen pysyvän Arsenalissa, vaikka hän on menettänyt ykkösmaalivahdin aseman David Rayalle.

Viime kausina Gunnersin selkeänä ykkösenä nähty Ramsdale on jäänyt varamiehen rooliin, kun Raya on korvannut hänet tolppien välissä.

Viime aikoina on spekuloitu sillä, että Ramsdale haluaisi lähteä tammikuun siirtoikkunan aikana kohti uusia haasteita. Arteta puhui medialle ennen Arsenalin tiistaista Luton-ottelua ja vakuutteli toivovansa Ramsdalen jatkavan Emiratesilla.

– Haluan Aaronin jatkavan kanssamme. Olen hyvin tyytyväinen, että meillä on käytettävissä kaksi erittäin hyvää maalivahtia. Haluamme olla parempia, joten aikomuksemme on kehittyä jokaisella osa-alueella, Arteta kertoi Eurosportin mukaan.

Ramsdale on pelannut syyskuun alun jälkeen vain kolmessa ottelussa, mutta Arteta ei näe tässä ongelmaa.

– Hän haluaa pelata. Kuten kuka tahansa pelaaja, hän haluaa pelata Arsenalissa. Hän ei ole päässyt pelaamaan kovinkaan paljon myöskään Englannin paidassa, joten pyrimme auttamaan häntä täällä, jotta hän saa lisää peliaikaa myös maajoukkueessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga