Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU ja Dortmund hierovat vaihtokauppoja? – Palaako tuhlaajapoika kotiin?

Donyell Malen, Borussia Dortmund.
AOP

Manchester United pyrkii lähteiden mukaan vahvistumaan Borussia Dortmundin Donyell Malenilla. Jadon Sancho on mahdollisesti matkalla toiseen suuntaan.

Jadon Sanchon pelit Manchester Unitedissa näyttävät olevan pelatut. Borussia Dortmundissa tuhoisaa jälkeä tehnyt englantilaislaituri on ollut Valioliigaan palaamisen jälkeen täysin varjojen mailla.

Kolmen Leijonan miehistöön vuonna 2021 pelatuissa EM-kilpailuissa kuulunut Sancho on pudonnut sekä maajoukkueen, että seurajoukkueensa pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Sanchon lähtöä tammikuun siirtoikkunassa pidetään varmana ja 90min kertoo, että Dortmund on valmis hankkimaan entisen pelaajansa takaisin.

ManU:n uskotaan olevan valmis kauppoihin, sillä ehdolla, että saksalaisseuraa edustava Donyell Malen matkaa Old Traffordille.

Hollannin maajoukkuepelaaja Malen on ollut tällä kaudella hienossa iskussa ja tehnyt kahdessatoista bundesliigaottelussa neljä häkkiä. Kahdessa Saksan cupin ottelussa Dolen on puolestaan merkkauttanut 2 maalia ja yhden maalisyötön.

Unitedin kannalta kaupat kävisivät järkeen, sillä Sanchon tie takaisin joukkueen avauskokoonpanoon näyttää suhteellisen kivikkoiselta.

Malenin mukaantulo saattaisi toimia tarvittavana piristysruiskeen Unitedille, sillä joukkueen ainoa omalla tasollaan pelannut laitahyökkääjä on ollut Alejandro Garnacho.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga