Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirtosuunnitelmat jäihin? – Valioliigatähti jatkamassa Villa Parkilla

Douglas Luiz, Aston Villa.
AOP

Liverpoolin ja Arsenalin siirtokohde Douglas Luiz vaikuttaa olevan jatkamassa uraansa Villa Parkilla. Brassitähdelle on asetettu yli 100 miljoonan punnan hintalappu.

Aston Villassa loistavia otteita esittäneen Douglas Luizin tulevaisuus on jälleen nostettu tapetille brittimediassa.

Luiz oli viime kesänä sankkojen siirtohuhujen ympäröimänä, mutta lopulta hän päätti jatkaa uraansa birminghamilaisseuran väreissä.

Brasilian maajoukkuemiehen on uskottu päätyvän mahdollisesti kauppatavaraksi tammikuun siirtoikkunassa.

Etenkin Arsenalin ja Liverpoolin tiedetään olevan kiinnostuneita Luizin pelioikeuksista, mutta tuoreiden tietojen valossa miehen ura näyttää jatkuvan edelleen Unai Emeryn alaisuudessa.

90min kertoo, että Luiz on otettu Arsenalin ja Liverpoolin osoittamasta huomiosta, mutta haluaa keskittyä tällä hetkellä täysin nykyiseen työnantajaansa.

Tämän lisäksi Villan ei uskota päästävän pelaajaansa lähtemään ilman 110 miljoonan punnan siirtokorvausta. Näin ollen näyttää suhteellisen epätodennäköiseltä, että Luiz olisi pakkaamassa laukkujaan tammikuussa.

Luotettava keskikentän työmyyrä on ollut tälläkin kaudella yksi Emeryn ryhmän tärkeimmistä lenkeistä. Hyvät otteet seurajoukkueessa poikivat todennäköisesti lisää vastuuta myös viime aikoina alavireisesti pelanneessa Brasilian maajoukkueessa. Canarinho on hävinnyt kolme ottelua putkeen Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset