Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Kokenut mestariluotsi naulaa menestysseuran tavoitteet: “Haluamme saavuttaa jotain enemmän”

AC Milan
Pixabay

AC Milan pitää tällä hetkellä Serie A:n kolmatta sijaa hallussaan. Joukkueen manageri Stefano Pioli kertoo, että joukkueen tavoitteet ovat korkeammalla kuin neljän parhaan joukkoon sijoittumisessa.

Stefano Piolin luotsaama AC Milan aloitti kautensa hieman yskähdellen, eikä tulosta tullut toivotulla tavalla. Viime viikkoina on kuitenkin jälleen ollut nähtävillä viitteitä paremmasta ja Milan on hivuttaunut Serie A:n kolmannelle sijalle iskuetäisyydelle sarjan kärkiseuroihin nähden.

Milanilla on mahdollisuus parantaa asetelmiaan huomisessa Atalanta-ottelussa. Pioli puhui medialle ennen lauantain kamppailua ja linjasi joukkueen tavoitteita loppukaudelle.

– Vielä on liian monta peliä jäljellä, ennen kuin voimme miettiä lopullisia sijoituksia. On kuitenkin selvää, että meidän täytyy tehdä tasaisesti tulosta ja se on suuri tavoitteemme, Pioli totesi Football-Italian mukaan.

– Meille tarjoutuu huomenna jälleen hieno tilaisuus. Minimitavoite on sijoittua neljän parhaan joukkoon, mutta haluamme saavuttaa jotain enemmän.

Pioli kiisti väitteet siitä, että Milanin mietteet olisivat jo tulevassa Mestarien liigan kamppailussa Newcastlea vastaan.

– Keskittymisemme on vain huomisessa. Ei ole mitään järkeä miettiä etukäteen Newcastle-peliä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A