Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milan vahvistumassa La Liga-topparilla? – Loukkaantumisongelmat pakottamassa Piolin yllättävään ratkaisuun

Matteo Gabbia, Villarreal.
AOP

Villarrealin paidassa lainasopimuksen turvin pelaava Matteo Gabbia saattaa olla palaamassa takaisin San Sirolle. AC Milan on tuoreiden lähteiden mukaan kiinnostunut tarjoamaan omalle kasvatilleen sopimusta.

AC Milanin nuorisoakatemiasta lähtöisin oleva Matteo Gabbia, 24, siirtyi kesällä La Ligassa pelaavaan Villarrealiin lainasopimuksella, joka antoi hänelle mahdollisuuden jatkaa kehitystään säännöllisen peliajan turvin.

Milan on kärsinyt tällä kaudella lukemattomista loukkaantumisista, ja sillä on puutetta vaihtoehdoista puolustuksessa.

Valmentaja Stefano Pioli on joutunut muokkaamaan alakertaansa uuteen uskoon ja muun muassa laitapuolustaja Theo Hernandez on pelannut keskustassa. Simon Kjaer, Malick Thiaw, Pierre Kalulu ja Marco Pellegrino ovat kaikki tällä hetkellä poissa erilaisten vammojen takia.

Milan saattaa olla pakotettu tekemään uusia hankintoja tilanteen takia. Joukkueen katseet ovat hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan kääntymässä Villarrealissa lainalla pelaavaan Matteo Gabbiaan. Topparin tontilla luutivan Gabbian agentti Tullio Tinti otti huhuihin kantaa.

– Hän pärjää Villarrealissa erittäin hyvin, ja uskon, että Villarreal on tyytyväinen häneen. Sitten jos seurat (Milan ja Villarreal) puhuvat keskenään ja siirron mahdollisuus on olemassa, puhun pojan kanssa. Mutta tarkoitukseni ei ole häiritä häntä turhan takia.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A