Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:ssa pelataan odotettu huippukohtaaminen – Napoli matkaa Juventuksen vieraaksi

Juventus
Pixabay

Serie A:ssa pelataan perjantaina mielenkiintoinen kamppailu, kun Juventus ja Napoli mittelevät paremmuudestaan. Sarjan toisella sijalla oleva Juve lähtee kotipeliinsä suosikkina, mutta luvassa tuskin on helppoa iltapuhdetta.

Juventus ja Napoli kohtaavat Serie A:n perjantain kierroksen ainoassa ottelussa.

Massimiliano Allegrin luotsaama Juventus pelaa vahvaa kautta viime vuoden pettymyksen jälkeen. Raitapaidat ovat sarjan toisella sijalla kaksi pistettä kärkipaikkaa hallussaan pitävää Inter Milania jäljessä.

Juve on voittanut 10 pelaamastaan neljästätoista ottelusta ja hävinnyt toistaiseksi vain kertaalleen. Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen on toiminut mallikkaasti ja materiaaliltaan Vanha Rouva on sarjan kärkikastia.

Viime kauden päätteeksi Scudettoa juhlinut Napoli on ollut kuluvalla sesongilla enemmän tai vähemmän myllerryksessä. Luciano Spallettin jätettyä tehtävänsä, joukkueen uudeksi päävalmentajaksi palkattiin Rudi Garcia. Homma ei lähtenyt toimimaan odotetulla tavalla ja ranskalaiselle näytettiin marraskuun puolivälissä ovea.

Walter Mazzarrin alaisuuteen siirtynyt Napoli voitti Garcian lähdön jälkeen ensimmäisen pelinsä Atalantaa vastaan, mutta hävisi puhtain 3-0 lukemin Inter Milanille. Myös Mestarien liigassa tuli takkiin Real Madridilta, joten valmentajanvaihdos ei ole vielä tuottanut toivotunlaisia tuloksia.

Juventuksen ja Napolin väliset erot ovat pieniä, mutta kotiyleisönsä edessä pelaava Bianconeri on ottelussa todennäköisesti vahvoilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A